Vecka 47, 17 – 21 november

Kommande vecka inleder jag i Göteborg. Det är en full dag som avrundas i Askim där moderaterna har ett öppet möte. Vi är en från kommun, en från regionen och en från riksdagen som ska prata om vad moderaterna coh alliansen gör.

På tisdag ska vi i utbildningsutskottet besöka KK-stiftelsen. Jag ska också träffa ordförande för Sveriges förenade studentkårer SFS och ordförande för Chalmers Studentkår. På kvällen har ingenjörsvetenskapsakademin IVA en middag.

På onsdag beslutar vi i riksdagen om budgetramarna för 2009. Och det är en massa möten.

Torsdagen inleds med mötet i utbildningsutskottet då vi ska behandla ärenden som rör studiestöd. I riksdagen kommer det så kallade lissabonfördraget att behandlas – alltså det tänkta nya fördraget för EU.

På fredag ska jag besöka MUF som har sin stämma, sitt årsmöte, i Göteborg. Bland mycket annat ska de välja vem som ska vara ordförande i MUF – Niklas Wykman som är ordförande sedan två år ställer upp för omval.

På lördag ska jag vara på stadsbiblioteket i Göteborg för att prata miljöfrågor. Därefter blir ilfart till bröllopsfesten för kompisarna Markus och Louise som ska fira att de gift sig. Maria och jag är toastmaster.

Lämna ett svar