Vecka 46, 10 – 14 november

Nästa vecka inleds med en dag med arbete med bl.a. forskningsfrågorna som ju är mitt ansavr i riksdagen. Grovt sett är det “efterdyningar” efter regeringens proposition som kom för några veckor sedan.

På tisdag har vi möte med vår utvecklingsgrupp där vi utvecklar företagarfrågor. Vi har riksdagsgrupp. Och på kvällen ska jag till SNS där det är ett seminarium på temat eftervalsanalys av valet i USA.

Onsdagen inleds med att träffa min partikollegor som också jobbar med utbildningsfrågor. Vi ska träffa alliansen och utbildningsdepartementet. På sen e.m. träffas vi moderater från Västsverige. Och på kvällen är det ett seminarium hos Västsvenska Industri- och Handelskammaren kring fordonsindustrin – “varsel och framtid”.

På torsdag är det konferensen “Flyg med framtid” som jag hoppas hinna vara med på en stund.

På fredag har moderaternas miljöarbetsgrupp en heldag i Göteborg. Jag har bjudit ned några kollegor, och vi ska träffa Chalmers och Redareföreningen för att resonera om sjöfartens miljöpåverkan. Vår förhoppning är att utifrån detta mejsla ut våra politiska svar för framtidens sjöfart.

Lämna ett svar