Vecka 45, 3 – 7 november

Denna vecka har jag inlett med en heldag i Östersund tillsammans med några kollegor i moderaternas miljöarbetsgrupp. Vi arbetar med att utveckla vår miljöpolitik. Dagens möte med skogsägarna i Norrskog var ett av inspelen till kommande idéer kring skog och naturvård.

Imorgon blir det en lugnare dag. Mail, läsa mm.

På onsdag ska jag med spänning följa resultatet i det amerikanska presidentvalet. Amerikanarna röstar på tisdag, och på kvällen eller natten borde resultatet vara klart, och då är det onsdag morgon hos oss!

På torsdag ska jag bland annat vara med när Volvoföretagen delar ut sitt miljöpris. Detta sker i Stockholm och kantas av glamour under ceremoni och middag på Grand hotell.

På fredag ska jag bland annat till Göteborg Universitet för att vara med på deras “dialogforum”, vilket är en halvdag då de berättar mer om forskning och vad de som lärosäte kan ge samhället.

Lämna ett svar