Bra vecka i media – forskning, frukt, skola och brottslighet

Den gångna veckan har varit bra ur mediesynpunkt.

I torsdags i förra veckan presenterade regeringen sin forsknings- och innovationspolitiska proposition. I samband med detta har jag gjort ett häv för att lyfta fram alliansens forskningspolitik i media.

Jag kan nu en vecka senare notera att jag medverkat i en artikel i GP, samt haft artiklar i en lång rad tidningar – däribland Corren, Dalademokraten, Kristiandstadsbladet, Hela Gotland, Hudiksvalls tidning, Ljusdals-posten, Söderhamnskuriren, och Barometern.

Förra veckan var vi i alliansen i riksdagens utbildningsutskott på ett heldagsbesök i Göteborg. Samma dag körde vi en artikel i GT om vad vi i alliansen vill med skolan.

I GT hade Sofia Arkelsten och jag också en artikel häromdagen om ett knasigt EU-förslag om skattepengar till frukt i skolan. Frukt är bra, men knappast något EU ska blanda sig i!

Igår skickade min kollega Hans Rothenberg och jag ut ett pressmeddelande om vår riksdagsmotion som handlar om att ta tag i kriminaliteten i Göteborg. Motionen uppmärksammas nu av bland andra GP och Aftonbladet.

Lämna ett svar