Vecka 44, 27 – 31 oktober

Denna vecka inleds med en rätt lugn måndag. Idag ska jag följa upp utfallet från förra veckans forskningsproposition – vilka mediala avtryck fick jag själv, hur kommenterades propositionen mm. Dessutom blir det att läsa material till veckans utskottsmöte. Bland annat.

Imorgon har vi möte med utbildningsutskottet. Och riksdagsgruppen. Däremellan ska jag också försöka hinna med att lyssna till ett föredrag hos Fredrika Bremer Förbundet om att män studerar allt mindre och kvinnor allt mer.

Onsdag inleds med ett frukostmöte om forskning. Ska försöka hinna med att lyssna till en konferens om högskolerankning. Och så möten, det blir en del…

På torsdag har utbildningsutskottet en hearing/utfrågning om kvalitet i den högre utbildningen – tror att den kommer att sändas på TV.

På fredag är det dags för besök i välfärdsverksamheter. Ska först till en förskola och sedan till ett äldreboende. Har nu gjort ett antal sådana besök och det är väldigt intressant och lärorikt. Det är en förmån att få sitta ned mer duktig persnal som delar med sig av sina erfarenheter och synpunkter/åsikter.

Lämna ett svar