Vecka 42, 13- 17 oktober

Kommande vecka inleder jag med en heldag i Göteborg. Tillsammans med några kollegor, däribland Hans som också är från Göteborg, gör vi en heldag på temat företagande och innovationer. Vi ska bland annat besök några duktiga forskare på Chalmers och Sahlgrenska samt några riskkapitalister. Besöken är en del i moderaternas politiska utvecklingsarbete.

På tisdag har vi möte med utbildningsutskottet. Jag ska också träffa årets nybyggare Paolo och årets pionjär Ali som fick dessa västsvenska utmärkelser i Göteborg härom veckan. På tisdag är de i riksdagen för att delta i en riksfinal. Det blir också (som vanligt) riksdagsgruppsmöte.

På onsdag inleds dagen med att lyssna till några forskare under en frukost, därefter lyssan till riksdagsårets första partiledardebatt i riksdagen, möten, och innebandy som final.

På torsdag och fredag har vi moderater ett “europakonvent” inför valet till europaparlamentet nästa år. Konventet handlar om att samla medlemmar och kandidater, mejsla ut/sprida budskap mm. Min roll blir att agera moderator tillsammans med min kollega Sofia Arkelsten på såväl torsdag som fredag i diskussioner med europaparlamentariker och ministrar.

Lämna ett svar