Göteborg – positiva besked!

Idag presenterade alliansens partiledare den satsning på infrastruktur som kommer med i budgeten för 2009 som kommer om några veckor. De fyra besökte Göteborgs hamn och berättade då om de satsningar som nu kommer Göteborg och Västsverige till del.
Det blir pengar till att snabbare bygga färdigt E45, alltså vägen till Trollhättan, det blir en utbyggnad till mötesfri väg den restarande biten mellan Borås och Ulricehamn, det blir en utbyggnad av de hårt trafikerade vägen till Göteborgs hamn, och kanske viktigast av allt blir det pengar för att projektera en nya älvförbindelse. Den nya älvförbindelsen skulle därför kunna byggas redan 2010. Läs mer på GP, GT, och Radio Gbg.
Alliansens besked är helt suveräna för Göteborg. Detta är något det snackats om länge och där sossarna inte levererade. Nu levererar Reinfeldt & co. Bra.
Under några timmar mitt på dagen idag körde jag kampanj på stan tillsammans med kollegorna Hans, Cecilia, och Lisbeth. Det blev flyers om infrastrukturen och en massa bra samtal. Positiva reaktioner var det också. Kul. Roligt var också vädret – Göteborg visar sig idag från sin finaste sida!

Lämna ett svar