Vecka 37, 8 – 12 september

Den kommande veckan präglas av en blandning av aktiviteter. Idag måndag blir det en del mail, samtal och läsande. Ska också på synundersökning för att få till rätt glas i mina nya glasögon som förhoppningsvis levereras inom en vecka. Kul med lite förändring.

Imorgon tisdag ser agendan ut som idag, undantaget synundersökningen.

På onsdag ska jag diskutera miljöfrågor i Östersjön. I Göteborg! Mötet blir med ett av stadens stora rederier och handlar bland annat om hur bra tankfartyg kan vara en garant för säkrare transporter. Dessutom blir det ett möte med Volvo Cars. Jag brukar träffar Volvo Cars löpande för att höra hur det går för dem med forskningsfrågor, försäljning, utsläppskrav coh en hel del annat. Det känns viktigt för mig, inte minst då Volvo Cars är Göteborgs största privata arbetsgivare.

På torsdag är det en kampanjdag i Göteborg tillsammans med mina moderata riksdagskollegor. Träffa folk vid Kungsportsplatsen och möte med företagare är två av punkterna.

På fredag har jag en heldag inbokad inom restaurangområdet tillsammans med min kollega Jan R Andersson, som är ansvarig för (m) i riksdagen för frågor som rör alkohol och tobak mm. Vi ska träffa en av Göteborgs krögare som driver såväl resturanger som nattklubb och höra hans syn på frågor kring tillståndsprövning, polis och narkotika. Dessutom träffar vi personer som jobbar med dessa frågor inom kommunen och polisen, och diskuterar samma sak. Detta är väldigt angeläget givet problemen vi har i Göteborg med narkotika, gängkriminalitet etc.

Lämna ett svar