Företagarna rankar riksdagsledamöter

För fjärde året i rad rankar organisationen Företagarna oss som riksdagsledamöter. De tittar på hur många och vilka initiativ vi tar i form av motioner, interpellationer och frågor till ministrar. Ju fler företagsvänliga initiativ man tar desto bättre hamnar man. De delar också majoritet opch opposition åt då våra roller ser rätt olika ut.

I årets rankning hamnade jag på 4:e plats! 1:a hos majoriteten blev min partikollega Tomas Tobé, följt av partikollegorna Anna König Jerlemyr och Mats Gerdau. Bland de initiatv jag tagit som Företagarna gillar finns upphandling av arbetsmarknadstjänster, liberalare regler för arbetskraftsinvandring och en förenkling av betalning av hushållsnära tjänster.

Hela rapporten finns på Företagarnas webbplats.

Lämna ett svar