Vecka 25, 16 – 20 juni

Detta är den sista veckan i riksdagen före sommaruppehållet med debatter, omröstningar mm. måndag till onsdag med torsdag som reservdag.

Idag måndag blir det att läsa mail, inte minst alla de som nu kommer om signalspaningen, arbete med forskningsfrågor, samt votering kring bl.a. KU:s granskningsbetänkanden och skogsfrågor i riksdagen i eftermiddag.

På tisdag blir det arbete med utbildningsfrågor, lunch med (m)-kollegorna från Göteborg, lyssna på debatt om signalspaning, möte med riksdagsgrupp samt arbete med den moderata miljöarbetsgruppen.

På onsdag inleds dagen med votering klockan 9 av ärenden som debatteras imorgon. Efter det möte med moderata kollegor som arbetar med utbildningsfrågor. Skrivande. Samt votering när debatten är slut, dessa ärenden handlar då om finans och skatter.

Lämna ett svar