Mitt i veckan

Precis tillbaka på riksdagsrummet efter ett träningspass med några av kollegorna i riksdagen. Vi har en stående tid för innebandy varje onsdag och jag försöker vara med så mycket som möjligt. I uppdraget som riksdagsledamot är det rätt mycket stress och ofta saker som kan, bör och måste göras, och därför lätt att låta träningskläderna stanna i påsen. Nu känner jag mig i vart fall nyttig!

Dagen har annars bestått av idel möten. Har också ägnat tid åt förberedelser åt det seminarium min kollega Tomas Tobé och jag anordnar om IT i riksdagen i nästa vecka. Jäkligt spännande. Johan Stäel von Holstein diskuterar med centerpartisten Leif Zetterberg som är politiskt ansvarig tjänsteman i regeringen. Det verkar bli rejält med folk. Kul.

Imorgon blir det möte med utbildningsutskottet, diskussion med kollegor i regeringskansliet om forskning, fortsatta förberedelser för IT-seminariet och en hel del annat.

Lämna ett svar