Vecka 14, 31 mars – 4 april

Lite kort om den kommande veckan. Dagen inleddes med möte på IVA som jag skrivit om på bloggen.

Imorgon tisdag har riksdagens utbildningsutskott ett hearing, utfrågning, om framgångsrika skolor. Ska bli intressant att höra vad expertisen säger.

På onsdag blir det internt arbete med möten om skola och utbildning. Det är också en debatt om högskolefrågor i riksdagen där min kollega Betty företräder (m). Vi ska debattera och besluta om motioner som lagts under allmänna motionstiden, således inga nya, stora, spännande förändringar från alliansen.

På torsdag har riksdagens utbildningsutskott ett hearing, utfrågning, om lagen om likabehandling i högskolan. Intressant och viktigt. Det blir votering. Och det blir en del arbet med forsonsforskning.

På fredag är jag i Johanneberg och Guldheden i Göteborg. Min kollega Cecilia Magnusson och jag ska träffa skolpersonal för att lyssna på hur deras verklighet ser ut, vad de tycker om alliansens alla förändringar av skolan, och vad vi/man borde göra framåt.

Lämna ett svar