Rikskonferensen #5

Konferensen avslutas snart. Nu talar statsministern. Han möttes av stående ovationer. Talet är riktigt bra!

Fredrik Reinfeldt pratar om allt alliansen åstadkommit så här långt, han berättar om sina resor i landet och intrycken från dessa, och han berättar om ambitionerna inför 2008 och 2009. Bland annat säger Reinfeldt att hans ambition är att gå vidare med ytterligare skattesänkningar – för en person med en månadsinkomst på 20 000 kronor ger detta 250 kronor mer över i plånboken efter skatt varje månad. Reinfeldt pratar också en hel del om moderaternas kommande arbete med besök på sjukhus, vårdcentraler, skolor mm. Moderaterna ska med detta och pågående politikutveckling finna svar på hur det skattefinansierade välfärden ska utvecklas framgent. Bra tal som sagt!

Lämna ett svar