Veckan som kommer

Nästa vecka är plenifri, alltså inga möten, omröstningar etc. i Sthlm. För min del inleds veckan med en lång dag i Gbg. Först ut är ett möte med Fordonskomponentgruppen som är en branschorganisation för underleverantör till fordonsindustrin. Ska bl.a. prata fordonsforskning. Sedan blir det en lunchträff med Västsvenska Industri- och Handelskammaren. Att lobba för Göteborg står på agendan. Efter lunch har jag ett möte i en styrelse där jag är med. Senare under eftermiddagen blir det träff först med en person som ev. ska söka jobb hos (m) på riksdagen och sedan en träff med min adept som är yngre MUF-kille.

På tisdag bär det av till Lilla Edet tillsammans med Mats Gerdau (m) från Sthlm. Tillsammans med en partikollega från Lilla Edet gör vi en heldag i deras kommun. Det blir besök i skolförvaltningen, på några skolor, och vi ska också träffa två forskare som jobbat med att utveckla matematikinlärningen på några skolor i kommunen.

Onsdagen blir rätt lugn. På torsdag ska jag bl.a. träffa några personer från Teknikföretagen för att snacka teknikintresse och forskningsfrågor. På fredag är det sagt att utredningen om den tänkta kommande yrkeshögskolan ska komma.

Lämna ett svar