Göteborg – tv direkt


Ska snart ta morgontåget från Gbg till Stockholm. Igår pratade jag miljö på Burgårdens gymnasieskola, en del av deras program med anledning av att Al Gore igår fick Göteborgs Stads miljöpris. Kul att träffa så pass intresserade elever.

Appropå Gore & miljön. De som sitter bredvid var på prisgalan igår. Tre farbröder som nu snackar miljö och vilka affärsmöjligheter som det kan ge. 06:50. Grön kapitalism!

Igår var det bombdåd i Gbg. Helt sjukt. Att råna. Att skrämma stan. Hur mycket kriminaliteten breder ut sig. Det är en jätteutmaning för oss politiker. Tycker att justitieminister Bea Ask är på rätt väg med den kraftsamling hon gör med polis, försäkringskassa och andra.

På bilden TV4: s direktsändning från Göteborgs centralstation. Gissar att de pratar bombdåd. Synd, Gbg borde bli känt för andra saker!

Lämna ett svar