Denna vecka

Nu är det bara några dagar till jul. I riksdagen är det sista rycket. I eftermiddag har vi votering – bl.a. röstar vi idag igenom den nya fastighetsskatten och en förlängd redovisningsperiod för moms för små företag. Det sistnämnda kan låta krångligt, men handlar tvärtom om minskat krångel för alla småföretagare.

Imorgon tisdag återrapporterar statsministern från förra veckans EU-toppmöte och vi har gruppmöte.

På onsdag röstar vi både kl. 9 och kl. 16. Näringsfrågor och niktonläkemedel i handeln är två av de aktuella frågorna. På onsdag kväll ska jag dessutom till japanska ambassaden – som en förberedelse inför den resa utbildningsutskottet gör till Sykorea och Japan i januari får vi en möjlighet att lära mer.

På torsdag är sista formella dagen i riksdagen före jul. Dagen avrundas med omröstning och sedvanligt tacktal av talmannen.

Sedan blir det Göteborg.

Lämna ett svar