Veckan som kommer!

Nästa vecka är en så kallade plenifri vecka i riksdagen. Det innebär att vi inte har utskottsmöten, omröstningar etc. Några veckor varje termin är plenifria. Tanken är att vi ska få möjlighet att göra mer av kampanjer, besök mm. både i vår egen valkrets och i andra delar av landet under dessa veckor.

För mig blir nästa vecka enligt följande:

  • Måndag: Är i Göteborg och deltar i Global forum som anordnas på Svenska Mässan. Global forum handlar om globaliseringen och vilken påverkan det får på oss som personer och vårt samhälle. LO och Svenskt Näringsliv finns bland arrangörerna.
  • Tisdag: I Uppsala. Besöker bl.a. förskolan Liten lär och Uppsala Universitet tillsammans med partikollegorna i riksdagen utbildningsutskott.
  • Onsdag: Är i Stockholm. Ska läsa in saker jag inte hunnit med och träffa några personer på riksdagen.
  • Torsdag: Är i Göteborg. Ska tillsammans med min kollega Cecilia Magnusson vara i Härlanda på förmiddagen. Vi ska prata med personer som arbetar inom skola och kultur kring hur de arbetar med kultur i skolan. På eftermiddagen träffar vi en matteforskare vid Göteborgs Universitet för att prata om matematik och matematikinlärning för lågstadiebarn.
  • Fredag: Är i Stockholm för att delta i möte med riksdagens EU-nämnd. Är normalt inte med i nämnden, men denna gång är det en massa skol- och utbildningsfrågor som ska behandlas och då får jag förmånen att rycka in.

Lämna ett svar