SULF, riksdagsgrupp och debatt

Igår hade jag ett lunchmöte med ordförande och förbundsdirektören i universitetslärarförbundet SULF. Det avr riktigt trevligt och vi pratade om kvalitetsfrågor inom högre utbildning och forskning, meriteringstjänster, social trygghet för personal och mycket, mycket annat. Huvudsyftet var att träffas, vilket vi nu gjort. Och det blir mer kontakt längre fram.

Om en kort stund har vi första mötet med den moderata riksdagsgruppen efter sommaren. Ska bli trevligt att träffa kollegorna igen. En del om budgeten som presenteras om några veckor kanske det blir också.

Imorgon eftermiddag är det debatt på Naturhistoriska riksmuseet om neuroforskning. Gissar att de vill trycka på att det är viktigt, att grundanslagen till detta och till landets lärosäten bör öka bl.a. Delar detta och lägger en held el hopp på regeringens kommande forskningsproposition. Mer intryck kommer efter debatten.

Lämna ett svar