Mycket inspirerande tal av Fredrik Reinfeldt!!


Idag har Moderaterna i Göteborg årsmöte. Vi kommer att behandla många förslag som medlemmar lagt. För en stund sedan presenterade jag också den valutvärdering av valkampanjen i Göteborg som jag hållit i. Vi pekar bland annat på behovet av att fortsätta utveckla Moderaterna, att matcha fram nya ledande företrädare, att arbeta långsiktigt med rekrytering, och att arbeta långsiktigt med direkta väljarkontakter för att kunna vinna väljarnas förtroende 2010.

Statsminister Fredrik Reinfeldt höll stämmotal för en stund sedan. Talet var mycket inspirerande. Han pratade om regeringens arbete med jobbpolitiken och för att utveckla välfärden. Han återknöt också till vår genomförda och idag presenterade valutvärdering. Fredrik tryckte bland annat på behovet av att fortsätta utveckla Moderaterna.

På bilden tackar ordföranden för Moderaterna i Göteborg, Johnny Magnusson, Fredrik Reinfeldt med blommor och en låda med färska havskräftor från Västkusten.

Lämna ett svar